Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek heeft harde boodschap voor Ajax’

Bij Ajax was er hoop dat Donny van de Beek er nog een jaar aan vast zou plakken maar dat lijkt niet te gaan gebeuren. Er is namelijk de nodige toenemende interesse in hem.

Aanvankelijk werd alleen Real Madrid concreet naar voren geschoven als optie voor volgend seizoen. Inmiddels is het Eredivisie-seizoen afgelopen en liggen er zelfs drie opties op tafel: ook Manchester United en Juventus zijn mogelijkheden voor Van de Beek. De komende tijd gaat hij daar volgens buitenlandse media over nadenken.

Van de Beek heeft even geen afleiding wat wedstrijden afwerken betreft en kan nu dus rustig zijn opties bestuderen. Naar verluidt ziet de Oranje-international in Real Madrid niet langer dé club waar hij naartoe wil. Op dit moment zouden United en Juventus evenveel kans maken. Duidelijk is wel dat hij afkoerst op een afscheid van Ajax.

De zaakwaarnemer van Van de Beek liet eerder al weten dat er nog geen duidelijkheid is. Ajax stelt zich volgens hem soepel op, met een transfersom van vijftig tot zestig miljoen euro als vermeende inzet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.