Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil peperdure Oussama Idrissi naar Amsterdam halen’

Ajax heeft interesse in AZ-speler Oussama Idrissi. Naast Ajax zou ook AS Roma voor hem in de markt zijn. Dit weten diverse Italiaanse media te melden. Hij was dit seizoen met zeventien doelpunten en tien assists van grote waarde is geweest voor de Alkmaarders.

Naar verluidt hoopt AZ zeker twintig miljoen euro te verdienen aan Idrissi. Net als Boadu en Stengs wil AZ alleen meewerken als er een topaanbieding op tafel komt. Het is niet duidelijk of Ajax concreet geïnteresseerd is, laat staan of het zo’n hoge investering wil doen.

AZ zal in ieder geval niet zomaar zakken. Op dit moment heeft de club geen serieuze financiële problemen als gevolg van de coronacrisis.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.