Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Conflict dreigt tussen Andre Onana en Ajax over transfer’

Andre Onana liet gisteren weten dat hij deze zomer een transfer wil gaan maken. Ajax daarentegen hoopt hem nog een seizoen bij zich te kunnen houden.

Het Algemeen Dagblad schrijft echter: “Zaakwaarnener Albert Botines en Onana beroepen zich op de afspraak die vorig jaar is gemaakt, alleen sinds dat moment is er veel veranderd op de transfermarkt. Als gevolg van de coronacrisis zullen clubs minder actief zijn op de transfermarkt en zullen de transfersommen sowieso flink kelderen. De grote vraag is dan ook óf en hoeveel Ajax bereid is om te zakken met de transfersom, die het verlangt voor de Kameroener.”

FC Barcelona, Paris Saint-Germain, AC Milan, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur en Chelsea willen de Ajacied maar al te graag inlijven. Overmars zou echter 40 miljoen euro voor hem verlangen, maar er is geen club die dat in deze tijd zomaar eventjes op tafel legt. En dus moet er nog eens goed naar de afspraak met Onana gekeken worden. Want wat is ‘marktconform’ als de hele wereld gebukt gaat onder een crisis? De keeper en zijn zaakwaarnemer lijken in ieder geval te vinden dat Ajax wat water bij de wijn moet doen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.