Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord en PSV vechten om verrassende Eredivisie-transfer’

Zowel Feyenoord als PSV zitten achter dezelfde speler aan. Het gaat om VVV Venlo-speler Tobias Pachonik. Hij mag zich ook in de belangstelling heugen van het Duitse VFB Stuttgart.

De Limburger schrijft dat er ‘veel interesse uit binnen- en buitenland’ is, waaronder dus van Feyenoord en PSV. “Pachonik werd al eerder in verband gebracht met clubs uit Engeland en Italië. Hij staat in Venlo nog tot 1 juli 2022 onder contract. VVV hoopt dan ook een flinke transfersom voor de Duitser te ontvangen waardoor het financieel gezien wat meer lucht krijgt”, zo weet het Limburgse medium.

VVV maakt zich al op voor een toekomst zonder Pachonik. De Limburger voegt toe: “Moreno Rutten is een belangrijke kandidaat. Rutten, die tussen 2015 en 2019 al voor de Venlonaren speelde, is op een dood spoor beland in Italië waar hij onder contract staat bij Crotone dat in de Serie B uitkomt. De rechtsback is bezig om zijn contract te laten ontbinden.”

PSV maakt zich op voor een mogelijk vertrek van Denzel Dumfries, waar Rick Karsdorp Feyenoord opnieuw lijkt te verlaten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.