Voetbal4u.com

Spanje ‘Barca-trainer maakt grote fout met Frenkie de Jong’

Frenkie de Jong verruilde afgelopen zomer voor een vermogen Ajax voor FC Barcelona. Ondanks dat hij kan terugkijken op een goed debuutseizoen heeft hij nog niet zijn gewenste niveau gehaald. Dit zijn de woorden van Ronald Koeman.

“En dat kan hij”, stelt de bondscoach van Oranje in gesprek met SPORT. “Dit jaar is een transformatie voor hem, zoals dat voor mij ook zo was in 1989. Hij is een zeer intelligente jongen en perfect voor het voetbal. Hij gaat slagen, heel zeker. Het doet hem pijn dat hij niet zoals bij Ajax in zijn natuurlijke positie speelt.”

Ook komt Koeman aan het woord over Messi. “Leo is de beste aller tijden. Maar hij is een mens en kan niet altijd álles oplossen. Barcelona moet zich geleidelijk voorbereiden op een toekomst zonder Messi, want zonder hem zal niets meer hetzelfde zijn. Dat moet je accepteren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.