Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek verruilt Ajax niet langer voor Real Madrid’

Real Madrid wordt waarschijnlijk niet de nieuwe club van Donny van de Beek. De Spaanse topclub ziet hem namelijk niet als prioriteit voor het volgende seizoen.

De Koninklijke mengde zich vorig jaar zomer in de strijd om Van de Beek en die interesse bleef nadien aanhouden. Er zou zelfs een akkoord zijn gesloten ter waarde van 55 miljoen euro. Er is echter één groot obstakel: trainer Zinedine Zidane ziet liever andere spelers komen, zoals Paul Pogba van Manchester United.

In Madrid werd de transfer lange tijd ‘on hold’ gezet, maar Zidane heeft nog altijd niet de overtuiging dat Van de Beek de ideale aanwinst is voor Real. Pas bij het mislukken van meerdere deals zou de Ajacied in beeld komen. Volgens Defensa Central heeft Real het contact zelfs verbroken met de veronderstelling dat de deal is geklapt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.