Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord doet officieel voorstel bij AS Roma voor Rick Karsdorp’

Feyenoord wil ook aankomend seizoen gebruik maken van Rick Karsdorp. En daarom hebben ze een officieel voorstel neergelegd bij AS Roma.

Hij heeft een actuele waarde van zo’n zeven miljoen euro. Voor Feyenoord was die investering al niet haalbaar en door de coronacrisis lijkt dit zelfs uitgesloten. Echter, de Rotterdammers weten ook dat AS Roma graag van hem af wil en dus is voorgesteld om een nieuwe huurdeal te sluiten.

Feyenoord hoeft in dat geval maar één miljoen euro over te maken aan AS Roma. De optie tot koop zou vervolgens drie tot vier miljoen euro bedragen, waardoor de Italiaanse club in totaal vier à vijf miljoen euro ontvangt. De Corriere dello Sport schrijft zelfs dat de onderhandelingen al gaande zijn.

Bij Feyenoord is men er veel aan gelegen om Karsdorp snel in te lijven. De Rotterdamse club is immers weerloos zodra een sportief interessante club de transfersom wil ophoesten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.