Voetbal4u.com

Eredivisie Gertjan Verbeek ontbindt contract: ‘Moet gewoon de kost verdienen voor mijn gezin’

Voetbaltrainer GertJan Verbeek heeft zijn contract bij het Australische Adelaide United ontbonden. Hij wil zekerheid en dat kan de club hem niet geven.

Hij is terug in Nederland en heeft Adelaide laten weten dat hij zijn tweede contractjaar op wil zeggen. “Dat heb ik gedaan omdat de vooruitzichten onzeker zijn”, laat de oefenmeester weten bij Op1. “De financiële situatie van de club is niet goed en ik moet ook gewoon de kost verdienen voor mijn gezin. Ik denk dat dat vanuit hier beter kan dan vanuit Australië.”

Adelaide United, waarmee Verbeek aan het begin van het seizoen nog de beker won, weet ook niet waar het aan toe is. “Ze kunnen me geen garantie geven dat er volgend jaar weer voetbal is in Adelaide. Ik hoopte een tweede of derde jaar eraan vast te knopen, maar dat gaat niet gebeuren. We hadden het ontzettend naar ons zin. Jammer dat het zo eindigt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.