Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax leek hard op weg de landstitel te verspelen’

Ajax-trainer Erik ten Hag krijgt een voldoende dit seizoen van de Telegraaf. Toch plaatst clubwatcher Mike Verweij wel enkele kanttekens bij dit seizoen van de Amsterdammers.

“Als moeizaam, maar voldoende”, antwoordt Verweij op de vraag hoe De Telegraaf het seizoen van Ten Hag bij Ajax waardeert. “De doelstellingen zijn met de eerste plaats en de overwintering in Europa gehaald, maar daar is alles wel mee gezegd.”

“Voor de winterstop leek alles door de flow van vorig jaar vanzelf te gaan en werd met name in de Champions League een fantastisch niveau bereikt. Maar het verval was te groot. Ajax leek hard op weg de zeker lijkende landstitel te verspelen en de Europese uitschakeling door het niet aansprekende Getafe was beschamend.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.