Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Memphis Depay kan overstap maken naar Paris Saint-Germain’

Memphis Depay kan een gevoelige overstap maken in de Lique 1. Hij zou Lyon namelijk kunnen verruilen voor Paris Saint-Germain. Dit weet het medium Le10Sport te melden.

De club denkt dat Mauro Icardi en Edinson Cavani deze zomer Parijs gaan verlaten en dus is Paris Saint-Germain hard op zoek naar vervangers.

Vooral bij hoofdtrainer Thomas Tuchel en een aantal andere bestuursleden van de vereniging liet Depay een uitstekende indruk achter. Paris Saint-Germain is daarom momenteel aan het onderzoeken of het mogelijk is Depay binnen te halen.

Hoewel zijn huidige club Olympique Lyon waarschijnlijk niet staat te springen om Depay naar de concurrent te laten gaan, zal het contract dat tot de zomer van 2021 loopt mogelijk alsnog tot een transfer leiden. De Nederlander weigert bij te tekenen en heeft zijn vertrekwens ingediend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.