Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zlatan is een prima voetballer, maar een slechte collega’

Emiliano Insúa speelt sinds kort voor het Amerikaanse LA Galaxy en hij heeft zich uitgelaten over Zlatan Ibrahimovic. Hij was net weg toen hij binnenkwam. Van zijn nieuwe collega’s heeft hij veel gehoord over de Zweedse vedette.

“Ze zeggen dat Zlatan geen goede ploeggenoot was. Daarom is hij vertrokken. Hij was en is een heel goede voetballer, maar géén goede collega. Om eerlijk te zijn: ik heb hem zelf nooit ontmoet. Maar ik heb gehoord dat hij een vreemde persoonlijkheid heeft. Ik heb hier dingen gehoord over Zlatan die nogal opmerkelijk zijn”, vertelde Insúa aan Ataque Futbolero.

Volgens Insúa heeft het vertrek van Ibrahimovic dan ook voor opluchting gezorgd. Eerder was ook João Pedro al niet te spreken over Zlatan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.