Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona moet 130 miljoen betalen voor alternatief Neymar’

FC Barcelona hoopte zich deze zomer graag te kunnen versterken met de Braziliaanse superster Neymar maar er kwam geen overeenstemming met zijn werkgever Paris Saint-Germain. Nog steeds hoopt de Catalaanse grootmacht tot een akkoord te komen, maar ze kijken ook verder om zich heen.

Voetbal International schrijft op zaterdagmorgen: “Mocht de terugkeer van Neymar niet haalbaar blijken, dan ziet Barcelona volgens Sport in Jadon Sancho een goed alternatief. De Engelse vleugelaanvaller van Borussia Dortmund wordt al tijden nadrukkelijk in verband gebracht met Manchester United, maar kan nu dus ook op Spaanse interesse rekenen.”

Het blad vervolgt: “BILD meldde dat vrijdag al en de Spaanse sportkrant borduurt nu voort op dat bericht. Dortmund zou 130 miljoen euro willen voor Sancho, maar dat bedrag zou kunnen worden gedrukt omdat BVB naar verluidt interesse heeft in Ansu Fati. Maar voor alle duidelijkheid: dit is dus wel het Plan B van Barça.”

Daarnaast hoopt Barça ook nog steeds op de komst van Lautaro Martínez. De spits van Internazionale kost 110 miljoen euro en dat vinden de Catalanen wel wat veel geld, maar naar verluidt is men op de burelen van Camp Nou positief over zijn komst.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.