Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong en Barcelona in grote problemen’

In Spanje is men nog altijd van plan om de competitie gewoon te gaan uitspelen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Frankrijk en Nederland. De trainingen worden hervat maar dit levert wel een groot probleem op voor Frenkie de Jong van FC Barcelona.

Toen de coronacrisis in alle hevigheid toesloeg vlogen de middenvelder en zijn vriendin Mikky Kiemeney namelijk naar Amsterdam, waar zij nog steeds verblijven. Het is op dit moment echter heel erg moeilijk om van de Nederlandse hoofdstad naar Catalonië te reizen, omdat er gewoonweg bijna geen vliegverkeer is. Het is dan ook de grote vraag hoe De Jong precies bij zijn club moet komen: mogelijk zal hij bijvoorbeeld de auto moeten pakken voor een reis van meer dan 2000 kilometer…

Volgens het dagblad AS is het bijeenbrengen van de selectie in 95 procent van de gevallen geen probleem. Alleen De Jong is dus een uitzondering, net als aanwinst Martin Braithwaite. De Deen heeft nog geen huis in Barcelona en moest zijn hotel een tijdje geleden in allerijl verlaten. Nu verblijft hij in Madrid en moet hij dus zien terug te komen; vermoedelijk gaat dit wel lukken, maar de buitenspeler moet natuurlijk wel een verblijfplaats hebben.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.