Voetbal4u.com

Eredivisie Toon Gerbrands vraagt PSV-fans af te zien van compensatie

Toon Gerbrands de algemeen directeur van PSV hoopt dat de supporters van PSV zullen afzien van een financiele compensatie nu het seizoen is geannuleerd. Hij richt zicht met een open brief tot de fans.

‘We zijn in bijzonder zwaar weer terecht gekomen, met een tegenstander die zijn weerga niet kent. Ieder van ons wordt geraakt. Zowel emotioneel als financieel’, schrijft Gerbrands. ‘We hebben er vertrouwen in dat we ook deze tegenslag te boven komen, maar dat kunnen we niet alleen. Eendracht maakt macht, nu meer dan ooit. We moeten en zullen dit samen doen.’

‘Alle spelers, medewerkers en directie van club zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de vele supporters die nu al hebben laten weten af te zien van een financiële tegemoetkoming en we hopen dat meer PSV’ers zullen volgen’, laat de directeur weten. ‘Uiterlijk 12 mei ontvangt iedereen die een Seizoen Club Card of los(se) ticket(s) heeft gekocht, persoonlijk bericht met het verzoek om in het belang van onze club af te zien van tegemoetkoming voor de gemiste wedstrijden. Voor diegene die dat niet kan of wil hebben we een mogelijke tegemoetkoming voor de gemiste duels.’

PSV maakt beken dat het half mei start met de verlenging van de seizoenkaarten, hoewel er nog veel onduidelijk is over het nieuwe seizoen. ‘Als gebaar naar onze supporters hebben we besloten geen prijsverhogingen door te voeren. We hopen op jullie steun te kunnen rekenen’, aldus Gerbrands, die samen met de PSV-directie zelf al twintig procent van zijn salaris inleverde. Met de spelers is de club nog in gesprek.

Gerbrands uitte in De Telegraaf al zijn zorgen over het spelen in een leeg Philips Stadion. “Als we de eerste competitiehelft zonder publiek moeten spelen, is de impact 15 miljoen euro”, vertelde de directeur, die niet uitsluit dat de Eindhovenaren een speler moeten verkopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.