Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Transferwaarde Donny van de Beek drastisch gedaald’

Ajax moet vrezen voor een lagere transfersom voor Donny van de Beek. Voor de coronacrisis werd er een bedrag genoemd van 55 miljoen euro maar dit zullen de Amsterdammers niet meer gaan krijgen.

De Engelse media schrijven vandaag dat het geïnteresseerde Manchester United vernomen heeft dat de middenvelder op dit moment 40 miljoen euro kost: 15 miljoen euro minder dan ingecalculeerd.

Vertrekt Paul Pogba deze zomer bij de Red Devils, bijvoorbeeld naar Juventus of Real Madrid, dan moet Van de Beek hem vervangen. CEO Ed Woodward van de Premier League-grootmacht sorteerde onlangs al voor op een verandering op de transfermarkt: “Vergis je niet in de grootte van de uitdaging die wacht voor iedereen in het voetbal. Het is geen business as usual in de transferperiode komende zomer.” 40 miljoen euro lijkt United echter wel te kunnen missen.

Zaakwaarnemer Guido Albers van Van de Beek stelde een tijdje geleden nog altijd medewerking te verwachten: “De bedragen die Ajax vragen, zijn heel reëel. Ik denk dat hun standpunt hetzelfde blijft. Daar verwacht ik geen problemen mee. Ajax is altijd super netjes geweest en zal dat blijven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.