Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona biedt 60 miljoen euro en twee spelers op deze topper’

FC Barcelona wil zich komende zomer gaan versterken met een topspeler. En daarom zijn ze bereid om ver te gaan. Ze hebben namelijk hun vizier gericht op Inter-schutter Lautaro Martinez. Dit weet het Catalaanse medium Sport te melden.

Het bovengenoemde dagblad onthult dat de nummer één van de Primera División een bod van 60 miljoen euro heeft uitgebracht, maar daar houdt het nog niet mee op.

Gaan de Nerazzurri namelijk akkoord met het voorstel, dan krijgen ze ook de beschikking over twee spelers van de Catalanen. Het is op dit moment nog niet bekend om welke voetballers het precies gaat, maar gedacht wordt aan bijvoorbeeld Ivan Rakitic en Arturo Vidal.

Vice-voorzitter Jordi Cardoner van Barça zei onlangs al dat de transferperiode er vermoedelijk anders uit gaan zien door de coronacrisis; méér ruildeals. “Dat wordt onderdeel van het spel. Dit is hoe de transfermarkt er komend seizoen voor alle Europese clubs uit zal zien. Bijvoorbeeld een ruildeal waarbij een speler van club A naar B gaat, een speler van club B naar C, en een speler van club C naar A. Waarom niet? Het is tijd om creatief te worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.