Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Lique 1-speler gesnapt bij masturberen voor raam van buurvrouw’

Farid El Melali speler van het Franse Angers is door de politie opgepakt omdat hij op de binnenplaats aan het masturberen was terwijl hij bij een buurvrouw naar binnen keek. Volgens de Franse krant Le Parisien heeft de speler inmiddels bekend.

El Melali werd in de nacht van 4 op 5 mei gesnapt door andere buurtbewoners. Zij zagen de Ligue 1-speler op de binnenplaats de buurvrouw begluren terwijl hij aan het masturberen was. De politie kwam snel ter plaatse en arresteerde de international van Algerije.

Het is de tweede keer dat El Melali is opgepakt voor hetzelfde misdrijf. De advocaten van de voetballer zeggen dat de Angers-speler dacht dat zijn buurvrouw hem niet kon zien.

Nadat El Melali bekende mocht hij weer naar huis. Binnenkort wordt hij voorgeleid. El Melali krijgt waarschijnlijk een boete. Op maandag, vlak voor zijn arrestatie, werd door Angers bekendgemaakt dat de Algerijn zijn contract bij de club tot medio 2023 heeft verlengd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.