Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil Mexicaans international Sebastián Córdova’

Ajax is geinteresseerd in de Mexicaans international Sebastián Córdova. Dit weet ESPN-journalist John Sutcliffe te melden. Cordova heeft dezelfde zaakwaarnemer als Edson Alvarez die sinds deze zomer in Amsterdam speelt.

Ajax zou de afgelopen weken al contact hebben gelegd om een zomertransfer van Córdova te bespreken. De 22-jarige middenvelder heeft een marktwaarde van 2,4 miljoen euro. Overigens zal de Mexicaan (vier A-interlands) pas in 2021 overstappen naar Ajax, mocht het tot een transfer komen.

Ajax werd al vaker gelinkt aan Córdova. Die interesse lijkt nu dus beetje bij beetje serieuzer te worden. Ajax gaf eerder aan alleen te anticiperen op uitgaande transfers, dus de clubleiding lijkt rekening te houden met een afscheid van bijvoorbeeld Donny van de Beek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.