Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax had Atletico Madrid-speler van 25 miljoen euro zo goed als binnen’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax was in een vergevorderd stadium om Nehuen Pérez over te neemn van Atletico Madrid. De 19-jarige verdediger moest maar liefst 25 miljoen euro kosten.

Volgens de Spaanse krant stemden de Amsterdammers daarmee in, waardoor voor de overgang niets meer in de weg leek te liggen. Het coronavirus zorgde echter ervoor dat de transfer in een impasse is gekomen en beide clubs niet meer bewegen.

Naar verluidt wil Atlético Madrid momenteel geen beslissingen nemen met grote financiële gevolgen. Ajax lijkt het op zijn beurt niet meer te kunnen opbrengen om een dergelijk hoog bedrag over te maken, aangezien de club zwaar wordt geraakt door de huidige coronacrisis.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.