Voetbal4u.com

Eredivisie ‘KNVB wil in augustus alweer voetbalduels laten afwerken’

Volgens het medium Voetbal International hoopt de KNVB in augustus alweer de bal te laten rollen. Op de eigen website schrijft VI over de KNVB-verbazing na de brief van minister Hugo de Jonge.

“Deze verrassing was niet enkel gestoeld op het feit dat niet voetballen met publiek een ongelofelijke tik is voor de complete voetbalbranche, maar ook omdat de KNVB achter de schermen intensief contact zegt te hebben met de overheid. Zo is er een sterke lobby gaande om in augustus oefenwedstrijden te kunnen spelen.”

Daar voegt het medium aan toe: “In een document dat de KNVB op 24 april na de befaamde vergadering over het stopzetten van de competitie rondstuurde, schrijft de voetbalbond al dat er wordt toegewerkt naar 1 september waarbij het kijkt naar de mogelijkheid om in juli/augustus op te trainen en oefenwedstrijden te spelen. Inmiddels heeft de KNVB in twee calls met de Eredivisie-clubs laten weten dat oefenwedstrijden in augustus een serieuze optie zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.