Voetbal4u.com

Eredivisie Meesterscout verbijsterd: ‘Te bizar voor woorden dit’

Meesterscout Piet de Visser vindt het onbegrijpelijk dat de KNVB Cambuur en de Graafschap niet laat promoveren naar de Eredivisie. Dit zegt hij vanochtend in een gesprek met De Gelderlander.

De Doetinchemse en Leeuwardense verenigingen stonden in de Keuken Kampioen Divisie mijlenver voor op de overige clubs in de competitie. Desondanks besloot de KNVB dat er dit seizoen geen promotie/degradatie plaatsvindt. Onbegrijpelijk, zo vindt De Visser.

“Ik vind het te bizar voor woorden dat De Graafschap en Cambuur niet zijn gepromoveerd. Ze hadden een riante voorsprong op de rest. De KNVB heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt. Al dat gedonder, met onenigheid en rechtszaken, is niet goed voor het voetbal.”

Ondertussen moet de topscout het al weken doen zonder het kijken naar voetbal, wat voor De Visser zijn leven is. “Verschrikkelijk, vind ik dat. Ik hoop snel weer wedstrijden te kunnen bezoeken. Ook van De Graafschap. In de Eredivisie”, aldus De Visser.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.