Voetbal4u.com

Spanje ‘Newcastle wil grote slag slaan bij FC Barcelona’

Nu Newcastle United is overgenomen door een steenrijke prins is er genoeg geld beschikbaar voor aankopen. De eerste serieuze versterking moet Phillipe Coutinho worden. De Catalanen willen de Braziliaan graag van de hand doen, om uiteindelijk zelf zaken te kunnen doen op de transfermarkt.

De Braziliaan bracht het afgelopen seizoen op huurbasis door bij Bayern München, maar der Rekordmeister heeft reeds besloten hem niet definitief over te nemen van Barcelona.

De Catalanen willen de aanvallende middenvelder graag definitief lozen en hanteren een vraagprijs van honderd miljoen euro voor de recordaankoop, die zich in de Premier League bij Liverpool juist in de kijker speelde bij de regerend kampioen van Spanje.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.