Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet naast Ziyech nog een speler verkopen’

Hakim Ziyech verkast deze zomer voor een fikse transfersom naar Chelsea maar de verwachting is dat het daar niet bij blijft. Met verschillende spelers zijn er namelijk vorig jaar afspraken gemaakt.

“Het kan nog steeds doorgaan”, reageert clubwatcher Freek Jansen in de Pantelic Podcast. “Want Ajax zal ook willen verkopen. Ze moeten behalve Ziyech nog sowieso minimaal één speler verkopen. Dat past ook bij het beleid en ook om het financieel overeind te krijgen.”

André Onana is zo’n Ajacied met een transferbelofte op zak. “Ajax zette aanvankelijk in op veertig miljoen, dan zal Ajax wellicht kunnen zakken tot dertig, maar echt niet veel meer.” De vraag is wat Ajax nu zelf gaat doen op de transfermarkt. “Ajax moet nu niks natuurlijk, zolang er niks vertrekt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.