Voetbal4u.com

Engeland ‘Virgil van Dijk denkt aan pensioen vanwege de coronacrisis’

Virgil van Dijk heeft nu al twee maanden niet meer op een voetbalveld gestaan. En dat voelt gek aan voor de topverdediger van Liverpool. Hij heeft al maanden zijn teamgenoten niet meer gezien bijvoorbeeld.

In een interview met BT Sport vertelt hij: “Je brengt natuurlijk zoveel tijd samen door en nu zijn we bijna al twee maanden niet meer samen geweest. Het is gek. Het is een gevoel dat je nooit hebt gehad en maakt dat je alles net iets meer waardeert.”

Van Dijk denkt na over de periode ná het voetbal: “Ik wil niet denken over stoppen, maar deze crisis zet je aan het denken hoe moeilijk het is om te stoppen. Want wat moet je daarna gaan doen?” Hij trekt een vergelijking met de coronacrisis: “Je hebt genoeg tijd om te genieten van je familie. Maar daarna komt een periode van onzekerheid als je geen idee meer hebt wat te doen. Dat gevoel heb je nu soms ook, omdat je geen idee hebt wat er gaat gebeuren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.