Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt laat zelf weten waar zijn toekomst ligt’

Matthijs de Ligt werd de laatste tijd gelinkt aan Manchester United, FC Barcelona en Real Madrid maar de mandekker is gewoon van plan om bij Juventus te blijven komende zomer.

Juventus-watcher Romeo Agresti komt namens Goal met die onthulling. De oud-Ajacied heeft weliswaar een moeizaam eerste seizoen achter de rug in Turijn, maar hij heeft bewust gekozen om naar de Italiaanse grootmacht te verhuizen. Daarom wil De Ligt nog minstens een jaar voor Juventus spelen.

Volgens eerdere berichtgeving zouden Juventus en De Ligt een transfer overwegen. De Nederlander omwille van zijn onzekere positie en de Italiaanse topclub om zo de coronacrisis te lijf te gaan. Maar volgens de clubwatcher heeft de centrale verdediger helemaal geen trek in een nieuwe toptransfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.