Voetbal4u.com

Eredivisie “Eric Gudde totaal ongeschikt, een soort autist”

Ype Smidt erevoorzitter van Cambuur neemt geen blad voor de mond als het gaat om de heren van de KNVB. Hij is vlijmscherp over Eric Gudde en Jean-Paul Decossaux nu zijn besloten hebben om Cambuur en De Graafschap niet te laten promoveren naar de Eredivisie.

“Die Decossaux heb ik een paar keer gezien op televisie met die Hans van Breukelen, ik weet niet wat die gast daar uitvoert allemaal. En die Gudde is totaal ongeschikt voor dienst. Een soort autist, die niet te bereiken was”, zegt Smid tegen Omrop Fryslân. “Zelfs na die tijd niet. Als je zo’n besluit neemt, moet je er ook voor staan. Het is één grote farce, deze man.”

Smid vindt dat de KNVB voor het besluit contact had moeten zoeken met Cambuur, De Graafschap, RKC Waalwijk en ADO Den Haag. “Als directeur van de KNVB betaald voetbal verdient dit aan alle kanten de schoonheidsprijs niet. Ik snap ook wel dat je het nooit goed had kunnen doen, maar in de aanloop er naartoe waren er formeel en informeel momenten om meer draagvlak te creëren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.