Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chinese Club die Bryan Linssen wil gaat faillissement aanvragen’

De Chinese club Tianjin Tianhai gaat failliet. Ze zitten in zware financiele problemen en gaan daarom een faillissement aanvragen. Dit weten Chinese media te melden. Ze hebben een verzoek ingediend bij de Super League om zich terug te trekken uit de competitie die volgende maand gaat beginnen.

Recent werd deze club nog in verband gebracht met Bryan Linssen. Tianjin Tianhai voetbalde lang onder de naam Tianjin Quanjian. Nadat de oprichter van de Quanjian-groep én de voorzitter van de club ruim een jaar geleden werd opgepakt voor illegale marketingpraktijken ging het bergafwaarts met de club. Er werd van naam gewisseld en de beste spelers verlieten de club. Het afgelopen seizoen kon Tianjin maar net aan degradatie ontkomen.

In het verleden speelden onder meer Alexandre Pato en Axel Witsel voor Tianjin. In 2017 zette Tianjin de beste prestatie neer door onder leiding van Fabio Cannavaro derde te eindigen. Het huidige seizoen had eigenlijk in februari moeten beginnen. Door de uitbraak van het coronavirus werd dit uitgesteld. Nu mikt de competitie op juni.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.