Voetbal4u.com

Eredivisie Wim Suurbier (75) in kritieke toestand op de intensive care

Voormalig international Wim Suurbier ligt in kritieke toestand op de intensive care. Dit weet Johan Derksen te melden in het programma Veronica Inside. Het gaat om een zware hersenbloeding. “Het ziet er niet goed uit.”

Derksen wist te vertellen dat Suurbiers ex-vrouw hem bewusteloos aantrof. “Ze weten niet hoe lang hij er heeft gelegen. Hij was helemaal van de wereld. Op intensive care mogen alleen zijn dochter en ex-vrouw Maja, die zich nog altijd over hem ontfermt, bij hem komen. Voor de rest moeten we het afwachten.”

Volgens De Telegraaf speelt het leed rondom Suurbier al sinds eind april. De voormalig rechtsback maakte deel uit van het gouden Ajax dat in de jaren zeventig drie keer de Europa Cup I won. Ook speelde Suurbier met Oranje de WK-finales in 1974 en 1978.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.