Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus krijgt officieel bod binnen voor Matthijs de Ligt’

Volgens het Spaanse medium El Mundo Deportivo heeft FC Barcelona zich gemeld bij Juventus voor Matthijs de Ligt. Ze zouden zelfs een officieel voorstel voor hem hebben neergelegd bij De Oude Dame.

De Catalanen zouden namelijk wel te porren zijn voor een ruildeal waarbij middenvelder Arthur Melo naar Turijn vertrekt en De Ligt de omgekeerde weg bewandelt. Toen de international van het Nederlands elftal nog bij Ajax onder contract stond was Barça ook al voor hem in de markt, maar toen koos de jongeling voor een verhuizing naar de Serie A.

De clubleiding van Juventus zou overigens helemaal niets voelen voor het voorstel en heeft dit naar verluidt ook gecounterd. De Italianen voelen wel wat voor een ruildeal, maar hopen dat de nummer één van de Primera División genoegen neemt met Daniele Rugani.

De Oude Dame beschikt over een overvloed aan verdedigers: oefenmeester Maurizio Sarri kan niet alleen kiezen uit De Ligt en Rugani, maar ook uit Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci en Merih Demiral. Toch moet de Nederlander dus in het Allianz Stadium blijven… Juve betaalde niet voor niets 85 miljoen euro aan Ajax voor de verdediger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.