Voetbal4u.com

Duitsland ‘Peter Bosz richt pijlen op voormalig Ajax-speler’

In navolging van Daley Sinkgraven wil Peter Bosz weer een oud-speler van Ajax aan de selectie van Bayer Leverkusen toevoegen. Hij heeft namelijk zijn pijlen gericht op Bertrand Traore die nu voor Olympique Lyon speelt.

Traoré speelde in het seizoen 2016-2017 als Chelsea-huurling voor Ajax en was dat seizoen mede verantwoordelijk voor het bereiken van de Europa League-finale tegen Manchester United (0-2 nederlaag). Na dat seizoen koos de Burkinees voor een transfer naar Olympique Lyon, waar hij nog altijd onder contract staat.

In Lyon heeft Traoré (24) echter een tegenvallend seizoen achter de rug. Volgens L’Equipe wil de aanvaller vertrekken. Sevilla en Real Betis werden al genoemd als opties, maar volgens Foot Mercato zou nu ook Bayer Leverkusen interesse hebben getoond. Daarnaast noemt men Newcastle United als kanshebber.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.