Voetbal4u.com

‘Anderlecht start gesprekken met PSV over transfer’

Anderlecht wil graag door met PSV-huurling Derrick Luckasssen. Hij wordt dit seizoen door de Brusselaars al gehuurd van de Eindhovenaren.

‘De verkennende gesprekken lopen, maar Anderlecht beseft dat het (financieel) allerminst een evidentie wordt om de huurlingen te houden’, schrijft Het Laatste Nieuws.

Luckassen liet in een eerder stadium al doorschemeren niet terug te willen keren naar PSV. “Ik heb het daar twee keer geprobeerd en dat is niets geworden. Ik voel me bij PSV niet thuis en ik heb het daar wel gezien”, liet de oud-speler van AZ begin april weten.

De toekomst van Marco Pjaca bij Anderlecht is nog onduidelijk. De club heeft een optie om een extra jaar te lenen van het Italiaanse Juventus, maar het is onduidelijk of het hier gebruik van zal maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *