Voetbal4u.com

Eredivisie Tagliafico wil weg: ‘Eredivisie is niet zo sterk’

Nicolas Tagliafico heeft deze zomer ingezet op een vertrek bij Ajax. De Argentijn is zeer gewild op de transfermarkt. Onder meer Atletico Madrid is nadrukkelijk in hem geinteresseerd.

“Atlético Madrid was vorig jaar geïnteresseerd, maar we besloten om nog een jaar bij Ajax te blijven. Dit jaar ligt alles nog open. We zullen afwachten wat er nu gaat gebeuren”, zegt de verdediger van Ajax tegen Radio Continental. “Ajax is een geweldige club, maar de competitie is niet heel sterk. Ik ga liever niet in op geruchten.”

Wel geeft Tagliafico aan dat de Premier League in zijn ogen de sterkste competitie ter wereld is. “Daarna komt voor mij de Spaanse Liga en daarna de Serie A. Als er iets komt, gaan we daar naar kijken”, zegt de 27-jarige Argentijn. Hij heeft in Amsterdam nog een verbintenis tot de zomer van 2022. Een vertrek is voor Ajax bespreekbaar.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.