Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek zet streep door vertrek naar Real Madrid’

Donny van de Beek zal deze zomer niet naar Real Madrid vertrekken. De middenvelder heeft er een streep ondergezet. Dit weet het Spaanse medium Defensa Central te melden.

Real Madrid lag lange tijd op poleposition om de Ajax-middenvelder in te lijven. Voor 55 tot zestig miljoen euro had de Spaanse topclub kunnen toeslaan, maar de clubleiding pakte niet door. Dat heeft te maken met het feit dat coach Zinedine Zidane bedenkingen heeft en de spelersgroep op dit moment simpelweg te groot is.

Door de coronacrisis heeft Real Madrid aangegeven dat het niet langer wil voldoen aan dit prijskaartje. Volgens de Madrilenen is minstens 55 miljoen euro voor Van de Beek in deze tijd niet realistisch. Ajax weigert echter riant te zakken en dus is een transfer niet haalbaar in dit jaar.

Real Madrid zou willen wachten tot medio 2021, maar dat is voor Van de Beek dan weer geen wenselijke optie. Bij voorkeur wil de Ajacied deze zomer alsnog verkassen. Real was zijn favoriete optie, maar nu lijken Juventus of een topclub uit de Premier League de beste papieren te genieten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.