Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo wil dat Matthijs de Ligt verkocht wordt’

Cristiano Ronaldo heeft de directie van Juventus laten weten hoe hij de toekomst van de selectie voor zich ziet. Hij is een voorstander van veranderingen en zal er niet gaan voorliggen als de club Matthijs de Ligt van de hand wil doen.

Al sinds zijn komst naar Turijn trekt Ronaldo aan de touwtjes bij Juventus. De Portugees is gehaald om de Italiaanse grootmacht weer succes te bezorgen in Europa en daarom mag hij af en toe meepraten over de ontwikkelingen. Het is bekend dat De Ligt een grillig debuutjaar beleefde,maar volgens Don Balón blijft ‘CR7’ enthousiast over diens potentie.

Ronaldo was zelf betrokken bij de komst van De Ligt naar Juventus, zoals bleek na de finale van de Nations League. De steraanvaller herkende zijn potentie en blijft daarin geloven. Om die reden wil de Portugees ook na de crisis blijven samenwerken met de oud-Ajacied.

De Ligt krijgt dus sowieso nog een jaar langer de kans bij Juventus. Alle aanbiedingen zullen normaliter worden afgewezen, dus ook FC Barcelona maakt geen schijn van kans.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.