Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona biedt 100 miljoen op Matthijs de Ligt’

Volgens het Spaanse medium Don Balon kan Juventus een jaar nadat het Matthijs de Ligt overnam van Ajax alweer winst maken op de mandekker. FC Barcelona zou namelijk maar liefst 100 miljoen euro voor hem willen betalen.

Hoeveel waarde we aan dit berichtje moeten hechten is onduidelijk, want de desbetreffende Spaanse website heeft het niet vaak bij het rechte eind.

Het standpunt van Juventus lijkt in ieder geval duidelijk: in het Allianz Stadium bereidt men zich alvast voor op een tijdperk ná Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci, die behoorlijk op leeftijd beginnen te raken. Stoppen zij ermee, of halen ze het gewenste niveau niet meer, dan moet De Ligt klaarstaan om de leiding op zich te nemen in de achterhoede van de grootmacht. Hij mag dus niet weg, al staat het Barcelona natuurlijk vrij om het te proberen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.