Voetbal4u.com

Spanje ‘Matthijs de Ligt trekt alsnog naar FC Barcelona’

Volgens het Spaanse medium Don Balon is FC Barcelona nog altijd bezig met het binnenhalen van Matthijs de Ligt. Een jaar geleden wilden ze hem al overnemen van Ajax maar toen ging Juventus er met hem door.

De Italiaanse grootmacht is vooralsnog niet van plan om hem van de hand te doen, maar de lokroep vanuit Camp Nou blijft. Zo zou Frenkie de Jong herhaaldelijk zijn sympathie hebben uitgesproken voor diens maatje uit zijn Ajax-tijd.

Barcelona maakt zich langzaam maar zeker op voor een toekomst zonder Gerard Piqué. De clubleiding zou bij voorkeur deze zomer al een deal sluiten, maar ook de zomer van 2021 is zeker een optie. Dat heeft er deels mee te maken dat de oud-Ajacied zijn salaris in Turijn zal willen overtreffen en dat is nog een discussiepunt, maar zelf ziet hij Barça als mooie vervolgstap na één of twee jaar Juventus.

Juventus zal bovendien winst willen maken op De Ligt. Om die reden zou er al een prijskaartje van zeker honderd miljoen euro om zijn nek zijn gehangen, maar een goed seizoen na de crisis zal ongetwijfeld de prijs weer doen stijgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.