Voetbal4u.com

Italië ‘Cristiano Ronaldo gaat deze zomer ondanks corona megatransfer maken’

Het zou zomaar kunnen dat Cristiano Ronaldo deze zomer een toptransfer gaat maken. Het Franse Paris Saint-Germain wil hem namelijk wegkapen bij Juventus.

Eigenaar Nasser El-Khelaifi heeft deze week een opvallende hint gedropt. De Qatarees gaf aan dat spelers als David Beckham en Zlatan Ibrahimovic voor een transformatie hebben gezorgd in het Parc des Princes. Daarbij bracht hij ook de naam van Juventus-steraanvaller Ronaldo naar voren. De Italianen worden door de crisis mogelijk gedwongen om spelers te verkopen.

“Ronaldo motiveert iedereen met zijn motivatie om dagelijks beter te worden en steeds weer zijn grenzen op te schuiven”, vertelde Al-Khelaifi aan France Football. “Ik heb waardering voor zijn eindeloze instelling. Hij is een geweldig voorbeeld voor alle sporters in de toekomst.”

De PSG-eigenaar zou het wel zien zitten om Ronaldo in te lijven. Mogelijk komt die ruimte vrij door Neymar of Kylian Mbappé deze zomer te verkopen. De Braziliaan is een optie voor FC Barcelona, waar de Fransman veelvuldig is gelinkt aan FC Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.