Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona wil Eredivisie-aanvaller voor miljoenen overnemen’

Volgens het medium El Mundo Deportivo heeft FC Barcelona haar pijlen gericht op AZ-aanvaller Myron Boadu. De Catalanen zien in de Oranje-international een grote belofte voor de toekomst en houden zijn ontwikkeling nadrukkelijk in de gaten.

Op dit moment is Boadu nog geen topprioriteit op de burelen van Camp Nou. FC Barcelona wil bij voorkeur Lautaro Martínez van Internazionale inlijven en dat voor een véél hoger prijskaartje. Echter, door de coronacrisis is het maar de vraag of het lukt om de deal af te ronden. Het Spaanse medium stelt nu dat Boadu een alternatief is mocht de transfer van de Argentijn klappen.

Met zo’n 25 miljoen euro vormt Boadu niet eens een kwart van de marktwaarde van Martínez. Toch zou Barcelona het zeker aandurven met de goaltjesdief uit de Eredivisie, die ook bij AC Milan en Juventus op het wensenlijstje terecht is gekomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.