Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dick Advocaat ontevreden en legt eisen op tafel bij Feyenoord’

Feyenoord wil aankomend seizoen onder trainer Dick Advocaat meestrijden om de titel maar het is de vraag of er de mogelijkheden voor zijn. Kan Feyenoord trainer Dick Advocaat voldoende mogelijkheden bieden?

VI schetst de situatie bij de Rotterdammers: Feyenoord kan wel wat uitgeven aan salarissen, maar toch niet meer de bedragen van een jaar eerder en dat is niet alleen de schuld van het coronavirus. Frank Arnesen en Dick Advocaat merken nu dagelijks de gevolgen. De technisch directeur probeerde onlangs Bryan Linssen te halen, maar kwam niet tot een vergelijk met de transfervrije aanvaller van Vitesse. Dat is een eerste signaal, Feyenoord kan zo’n speler niet betalen.”

Leroy Fer en Eric Botteghin verlengen vooralsnog niet, waar ook Orkun Kökcü nog geen ‘ja’ heeft gezegd tegen het aanbod van de club. VI: “Er is geen reden tot paniek, wel voor enige bezorgdheid. Tegelijk: Advocaat liet Kenneth Vermeer vertrekken en hield Sam Larsson niet tegen. Op die manier dacht hij mee met Feyenoord, maar de trainer heeft Fer en Botteghin wel nodig volgend seizoen, als bijna de helft van zijn selectie zal bestaan uit spelers onder de 23 jaar. En dan moeten er sowieso ook nog drie nieuwe spelers komen.”

“Net zoals Arnesen is Dick Advocaat rustig en houdt vertrouwen in de plannen van de club, maar wie de trainer een beetje kent, weet dat je zijn geduld niet té lang op de proef moet stellen”, zo besluit het weekblad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.