Voetbal4u.com

Italië ‘Justin Kluivert kan Roma verruilen voor Arsenal’

Justin Kluivert zou zomaar een prachtige transfer kunnen gaan maken. Hij zou namelijk geruild kunnen gaan worden met Arsenal-speler Henrikh Mkhitaryan.

De Armeniër kwam het voorbije seizoen op huurbasis uit voor de Romeinen. Ondanks een aantal blessures is coach Paulo Fonseca zeer tevreden over Mkhitaryan en dus wil men de samenwerking graag doortrekken. Het probleem is echter dat AS Roma vooralsnog niet kan voldoen aan zijn financiële eisen en gecombineerd met een transfersom is dat in crisistijd geen optie.

Volgens de Corriere dello Sport zou Mkhitaryan minstens 4,5 miljoen euro per jaar eisen, waar AS Roma drie miljoen euro plus bonussen in het vooruitzicht stelt. Het is nu aan zaakwaarnemer Mino Raiola om een oplossing te vinden. Arsenal wil water bij de wijn doen door oud-Ajacied Kluivert in de deal te betrekken. Arsenal zou zelfs een kleine transfersom betalen om deze deal te sluiten.

Het Italiaanse medium stelt dat Arsenal aan twaalf à vijftien miljoen euro plus de Armeniër denkt. Kluivert zou naar verluidt wel open staan voor een dienstverband in Londen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.