Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Transferconflict op komst tussen Ajax en Andre Onana’

Andre Onana wil deze zomer weg bij Ajax maar technisch directeur Marc Overmars weigert om de sluitpost te verkopen met een hoge korting. FC Barcelona, AC Milan, Tottenham Hotspur, Chelsea, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund hebben al contact gezocht met Albert Botines, de zaakwaarnemer van de Kameroener, maar al deze grootmachten hopen dat men in Amsterdam water bij de wijn wil doen met het oog op de crisis.

Ajax is hier niet blind voor, maar heeft wel een bepaald minimumbedrag in gedachten. Volgens de Engelse media is Overmars inmiddels wel een beetje klaar met de ‘onzinaanbiedingen’ en heeft hij de geïnteresseerden duidelijk gemaakt dat er toch echt 40 miljoen euro betaald moet worden voor Onana.

Dit zou wel kunnen betekenen dat er een conflict aan zit te komen. Onlangs liet de Kameroener immers nog weten: “Die afspraak hebben de club en ik vorig jaar gemaakt. Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar mijn ambities en de afspraken zijn duidelijk.” Het is natuurlijk niet uitgesloten dat hij gaat muiten als hij zijn transfer niet krijgt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.