Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona ziet af van aantrekken Andre Onana’

Andre Onana hoeft deze zomer niet meer te rekenen op een vertrek naar FC Barcelona. Volgens het medium El Mundo Deportivo is de situatie rondom doelman Neto namelijk veranderd.

De overgekomen keeper van Valencia liet de clubleiding eerder weten zich niet te kunnen schikken in de rol van tweede doelverdediger. Daarom zou Neto willen terugkeren naar zijn oude club Valencia. Dinsdag veranderde dit echter plotseling toen Neto naar de clubleiding toe stapte.

De doelman gaf aan zijn vertrekwens naar zich neer te willen leggen en zich volledig te willen focussen op het volgende seizoen. Het is slecht nieuws voor Ajax-keeper Onana, die hoopte om deze zomer naar Barcelona te kunnen verkassen.

Mogelijk gebeurt nog wel iets met eerste keeper Marc-André ter Stegen, die het eerste bod van Barcelona voor een contractverlenging naast zich neer heeft gelegd. De Duitser bezit een contract tot de zomer van 2022, waardoor deze zomer nog geen paniek ontstaat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.