Voetbal4u.com

Eredivisie Ihattaren reageert: ‘Het boeit me eigenlijk vrij weinig wat hij zegt’

Gertjan Verbeek haalde afgelopen maand hard uit naar PSV-middenvelder Mohamed Ihattaren. Dit omdat de 18-jarige speler een peperdure auto had aangeschaft. Volgens Verbeek heeft Ihattaren ‘geen enkel idee van deze wereld’ omdat hij in tijden van crisis op Instagram pronkte met zijn nieuwe Audi RS6. Ihattaren heeft vandaag voor het eerst gereageerd op de uitlatingen van de clubloze trainer.

“Ik heb er altijd hard voor gewerkt”, reageert Ihattaren op de woorden van Verbeek. “Het was voor mij eigenlijk een droom die uitkwam, ik houd van auto’s. Het boeit me eigenlijk niet zoveel. Ik doe het totaal niet om patserig over te komen. Er zijn veel positieve en veel negatieve reacties, maar dat heb je bij iedere beslissing die je neemt. Het boeit me eigenlijk vrij weinig wat Gertjan Verbeek zegt. Hij had het volgens mij wel anders en beter kunnen verwoorden”, is Ihattaren van mening.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.