Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona zet heel de selectie in de verkoop’

De Spaanse sportkrant Marca pakt vandaag uit met een opmerkelijk bericht. Vrijwel de gehele selectie van FC Barcelona zou in de verkoop staan. Nog maar zes spelers zouden zeker zijn van een plekje voor het volgende seizoen.

Marc-Andre ter Stegen, Gerard Piqué, Frenkie de Jong, Antoine Griezmann, Lionel Messi en Ansu Fati. Voor elke andere voetballer geldt dat een verkoop bespreekbaar is als dit de topclub wat geld op kan leveren. En het is geen verrassing dat het daarom behoorlijk onrustig is binnen de selectie van Barça: het rommelt flink op La Masia, het trainingscomplex van de grootmacht.

Centrumverdediger Clément Lenglet uit zijn zorgen: “Ik hoop dat ik nog bij Barcelona speel volgend jaar, het hangt af van de transferperiode. Niemand weet wat er gaat gebeuren in deze speciale periode, maar ik hoop te blijven.”

Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Neto, Jean-Clair Todibo, Ousmane Dembélé, Moussa Wagué en Júnior Firpo hebben te horen gekregen dat ze op zoek moeten naar een nieuwe werkgever. Zij zouden echter ook als wisselgeld kunnen dienen om Internazionale en Juventus ertoe te bewegen om Lautaro Martínez en Miralem Pjanic te laten gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.