Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax strijd met Barcelona en Real Madrid om deze speler’

Ajax probeert de Spaanse spits Diego Fernandez over te nemen van Sevilla maar heeft hier wel concurrentie van gekregen van zowel FC Barcelona als Real Madrid. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

Het gaat om een achttienjarige spits wiens contractsituatie in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán volstrekt onduidelijk is. Het bovengenoemde dagblad schrijft in ieder geval dat het management van Talaverón momenteel in gesprek is met de clubleiding van de Andalusiërs over een nieuwe verbintenis, maar het zou ook goed mogelijk zijn dat hij relatief goedkoop op te pikken is.

Ajax zou de jongeling dit seizoen uitvoerig gescout hebben, maar ook Barça en De Koninklijke denken dus aan een deal. In gesprek met het medium Diario de Almería vertelde Talaverón onlangs: “Op dit moment ben ik gefocust op Sevilla en ik wil hier slagen, ik ben deze club erg dankbaar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.