Voetbal4u.com

Spanje Frenkie de Jong aangeboden bij clubs: ‘Klikt niet met Lionel Messi’

Een bizar gerucht vandaag in de Spaanse media. Frenkie de Jong zou namelijk zijn aangeboden bij clubs als Bayern Munchen en Liverpool omdat er geen klik zou zijn bij Barcelona met Lionel Messi. Zijn zaakwaarnemer Ali Dursun is erg ontstemd van dit bericht en zegt dat het grote onzin is. Dit zegt hij in een korte reactie tegenover de Telegraaf.

De Jong is bezig aan zijn eerste seizoen in LaLiga en mag zich vaste basisspeler noemen in het Camp Nou. De Oranje-international werd voor een bedrag van maximaal 86 miljoen euro overgenomen van Ajax. Op het veld lijkt hij een goede klik te hebben met Messi, maar volgens Paganini zou dit niet het geval zijn. Om die reden zou De Jong zijn aangeboden bij andere Europese topclubs. Navraag van De Telegraaf leert dat dit niet klopt. De bewering van Paganini wordt door Dursun als ‘onzin’ bestempeld.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.