Voetbal4u.com

Eredivisie Tadic geniet elke dag: ‘Altijd al mijn favoriete club geweest’

Dusan Tadic geniet nog elke dag bij Ajax. Hij vindt het mooi dat de selectie van de Amsterdammers uit zowel jeugdig talent bestaat als uit ervaren spelers.

De liefde voor de Amsterdamse club zat er al vroeg in bij Tadic. “Ajax was altijd mijn favoriete club toen ik nog klein was. Het is een genot om onderdeel uit te maken van zo’n mooie club. Een geweldige mentaliteit, geweldige supporters en filosofie. Ik geniet er elke dag van. Ik hoop dat het zolang mogelijk doorgaat”, zegt Tadic bij Soccer Mondial AG, dat zijn belangen behartigt.

“Ajax is een club met een geweldige jeugdopleiding. Er lopen altijd spelers die heel veel kwaliteit hebben. Je moet een mix hebben van ervaren spelers en jonge spelers. Zo worden ze beter. Toen ik nog klein was leerde ik ook van de oudere spelers. Nu ben ik een voorbeeld voor ze”, aldus de 31-jarige international.

“Vorig jaar waren het Frenkie en Matthijs en nu zijn er ook veel goede talenten. Ze hebben een goede mentaliteit en willen iedere dag beter worden en harder werken. Dat is het belangrijkste, samen met hun kwaliteiten”, sluit Tadic af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.