Voetbal4u.com

Spanje BREAKING: La Liga gaat op 11 juni weer beginnen

Ook de Spaanse competitie gaat snel weer beginnen. Vanaf 11 juni zal er weer gevoetbald gaan worden en staat er gelijk een stadsderby tussen Sevilla en Real Betis op het programma.

De ogen zijn echter toch vooral op de situatie bovenin het klassement gericht, waar Barcelona en Real Madrid in een spannende race om de titel verwikkeld zitten. Met nog negen speeldagen te gaan tellen de Catalanen momenteel twee punten voorsprong op de eeuwige aartsrivaal.

De Madrilenen krijgen nu dus echter alsnog de kans om die achterstand nog goed te maken. Real krijgt in het heropeningsweekend Eibar op bezoek, Barcelona trekt naar Mallorca. Naar verluidt is het de bedoeling dat alle resterende duels afgewerkt geraken tegen 19 juli.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.