Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord neemt na 7 jaar afscheid van aanvaller’

Cheick Touré en Feyenoord gaan na een samenwerking van zeven jaar uit elkaar. In 2017 maakte de aanvaller nog zijn debuut voor de Rotterdammers in het eerste elftal maar hij kon zijn belofte niet waar maken.

Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde KuipTalk. Touré (19) maakte in 2013 de overstap van FC Dordrecht naar Feyenoord. Hij speelde in Feyenoord O17, Feyenoord O19 en Jong Feyenoord.

In november vorig jaar werd al duidelijk dat Touré wellicht bezig was aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Zijn zaakwaarnemer liet aan ELF Voetbal weten dat de club hem nog geen contractverlenging had aangeboden.

Het is niet precies duidelijk wat de precieze reden is van het vertrek van Touré, maar de opgelopen blessures zullen er ongetwijfeld mee te maken hebben. Daardoor kon de vleugelaanvaller nooit laten zien wat hij in huis heeft.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.