Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Roger Schmidt ziet het zitten in middenvelder Erick Gutierrez’

De Mexicaanse middenvelder Erick Gutierrez lijkt een nieuwe kans te krijgen bij PSV onder de nieuwe trainer Roger Schmidt. De oefenmeester zou het namelijk in hem zien zitten.

Gutiérrez kwam onder zowel Mark van Bommel als Ernest Faber weinig in actie. De Mexicaanse middenvelder leek op weg naar de uitgang, maar zijn zaakwaarnemer Matías Bunge laat weten dat Schmidt een serieuze kans wil bieden. “Het idee is nu dat hij blijft”, zo laat hij weten aan Mediotiempo. “Ze gaan in juli de boel opstarten met een nieuwe trainer en het lijkt erop dat deze het in hem ziet zitten.”

Op dit moment liggen er geen formele aanbiedingen op tafel voor de 24-jarige ‘Guti’. “Het zijn geruchten, maar in werkelijkheid speelt dat niet. Er heeft wel iemand geïnformeerd, maar alleen om zijn situatie helder te krijgen en niet om te onderhandelen”, aldus Bunge.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.